Produkty

STALLAS - produkcja mebli nierdzewnych pod wymiar, chemicznych środków czystości, dystrybutor kawy ziarnistej

Model: Ekspres hotelowy , Code: A10PRO

Ekspres ciśnieniowy automatyczny

Ekspres produkuje napoje na bazie espresso: cappuccino, caffe latte, gorące spienione mleko, espresso, gorąca woda.

Charakterystyka ogólna

  • Duża wydajność - solidne wykonanie pozwala produkować kawę porcja za porcją, nawet kilkadziesiąt napojów dziennie.
  • Prosta metoda obsługi procedury parzenia kawy.
  • Polskie menu.
  • Wszechstronność urządzenia w przygotowywaniu napojów:
  • Taca do podgrzewania filiżanek.
  • Duży zasobnik na fusy i skropliny.
  • Możliwość podłączenia do instalacji wodnej lub poboru wody z zewnętrznego zbiornika.

Panel starowania

  • Elektroniczny panel sterowania, pozwala szczegółowo zaprogramować proces parzenia poprzez ustawienia ilości kawy w filiżance.
  • Polskie czytelne menu.
  • Licznik kaw.
  • prosta procedura mycia i odkamieniania.
  • Podświetlenie filiżanek.

Opcje

  • Wzmocniony podgrzewacz filiżanek.

Charakterystyka techniczna

  • Szeroka gama akcesoriów.
  • Wykonane w standardzie CE.

Model

A10PRO

- -

Wymiary (mm)

538x569x469

- -

Pojemność jbojlera (ltr)

8 - -

Maksymalna tempertura (oC)

95oC

Moc grzewcza elektryczna boilera (kW)

 2,9 / 3,16 - -

Waga (kg)

48 - -

Zasilanie elektryczne (V)

230 - -

Częstotliwość napięcia (Hz)

50/60
ZŁĄCZA MEDIÓW Moc Średnica Zasilanie
Złącze gazu      
Złącze prądu do 2,2  3 x 2,5mm2 230V 1NPE 
Złącze zimnej wody      
Złącze gorącej wody      
Złącze wody zimnej, miękkiej    3/8''  
Odpływ (Ø)      
Odpływ 2° (Ø)      

 

Instrukcje obsługi video

  • OBOWIĄZKOWE TYGODNIOWE, RĘCZNE czyszczenie spieniacza:
  1. Demontaż spieniacza.
  2. Rozkładanie i składanie spieniacza.
  3. Manualne czyszczenie spieniacza.
  4. Regulacja spieniania mleka.
  5. Elementy składowe ekspresu.
  • OBOWIĄZKOWE TYGODNIOWE, RĘCZNE czyszczenie bloku zaparzającego:
  1. Wyciągnięcie bloku z ekspresu.
  2. Mycie bloku.
  3. Suszenie bloku.
  4. Odkurzanie ekspresu.
  5. Mycie ekspresu.
  6. Montaż bloku i kierownicy fusów.

Wydrukuj kod i naklej na zwój ekspres, jego odczytanie przy użyciu smartfona przekieruje Cię automatycznie do video instrukcji obsługi.

qr a10pro

Pytania? Zapraszamy do kontaktu.

a

STALLAS

ul. Wojnowice 2C 64-113
Osieczna k. Leszna

tel. 0048 65/526-28-45
tel. 0048 693 258 700

adres e-mail: info@stallas.pl 

Wykorzystujemy pliki cookies, w celu usprawnienia działania strony. Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies można określić w przeglądarce. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności